مراسم گرامیداشت فرهیختگان بازنشسته دانشکده پرستاری مامایی فاطمه زهرا (س) رامسر

مراسمی با حضور فرهیختگان بازنشسته و همکاران دانشکده در روز یکشنبه مورخ ۲۷ خرداد  در محل دانشکده برگزار و از زحمات و خدمات صادقانه این عزیزان در پیشبرد اهداف این مرکز تشکر و قدردانی به عمل آمد.
آقای احمدزاده مدیریت محترم پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به نمایندگی از طرف معاونت محترم توسعه در مراسم حضور یافتند. تعداد ۲۳ نفر از بازنشستگان این مرکز از بدو تاسیس تاکنون، در مراسم حضور یافته و از طرف مدیریت، اساتید و کارکنان مورد استقبال قرار گرفتند.

فاطمه شیرین کام رئیس دانشکده در ابتدای مراسم ضمن خوشامدگویی و تقدیر از زحمات فرهیختگان بازنشسته، بیان داشت :" دانشکده متعلق به همه کسانی است که برای آن زحمت کشیده و در مسیر اهداف این مرکز قدم برداشته اند".

در ادامه مراسم آقای احمدزاده مدیر محترم پشتیبانی و رفاهی دانشگاه مطالبی در تقدیر و ارائه راهکارهایی در مسیر خدمت رسانی به این بزرگواران ایراد نمودند.

ذکر خاطرات و گرامیداشت یاد و خاطره درگذشتگان و ارائه راهکار برای تدوام ارتباط به منظور تبادل اطلاعات و استفاده از تجارب و ارائه تسهیلات ، از اهم برنامه های این مراسم بود.