آیین کلنگ زنی ساخت دانشکده پرستاری و مامایی فاطمه زهرا (س) رامسر- ۲۱ بهمن ۱۴۰۰

با یاری خداوند متعال پس از سالها پیگیری ، تلاش و استقامت در جهت تحقق و ساخت دانشکده پرستاری که بعنوان پروژه ملی از مصوبات دولت در سالهای ۷۲و ۸۶ بود.

کلنگ ساخت دانشکده باحضور جناب آقای دکتر حسینی نماینده محترم شهرستانهای تنکابن، رامسر، عباس آباد، جناب آقای دکتر مظفر پور رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرماندار محترم جناب آقای آزاد، مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، امام جمعه محترم رامسر  حجت الاسلام والمسلمین دکتر علیخانی ،  رییس واعضای شورای شهر ، رییس و معاون ادارهمیراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رامسر و تعدادی از مدیران و مسئولین شهری و نیز اعضای محترم هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بابل( معاونمحترم توسعه مدیریت و منابع، معاون محترم تحقیقات و فن آوری، معاون  محترمآموزشی، مدیر  محترم آموزشی، مدیر  محترم تحصیلات تکمیلی ، مدیر محترم اداره منابع فیزیکی  و طرح های عمرانی، کارشناس طرح های در عمرانی، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی، رییس خدمات پرستاری دانشگاه، مدیر بودجه و مدیر امورمالی در تاریخ ۲۱بهمن ۱۴۰۰به زمین زده شد و ساخت ساختمان جدید دانشکده شروع گردید.

پس از پایان مراسم کلنگ زنی ساختمان دانشکده رییس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مظفر پور به همراه  جناب آقای دکتر شمسعلی نیا  رییس دانشکده  و تعدادی از اعضای  محترم هیات رییسه در  محل تجمیعی مراسم  کلنگ زنی وافتتاح  مربوط به آموزش وپروش حضور یافتند و جناب آقای دکتر مظفر پور در مورد اهمیت ساخت  ساختمان جدید صحبت کردند. سپس رییس محترم دانشگاه به همرا رییس دانشکده با امام جمعه محترم حضرت حجت الاسلام دکتر  علیخانی  دیدار نمودند و در مورد مسایل مربوط به دانشکده  به گفتگو پرداختند و در نماز جماعت در مصلا شرکت نمودند.

جلسه رییس محترم  دانشگاه واعضای هیات رییسه محترم در اتاق ریاست دانشکده  برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن تشکر مجدد از رییس واعضای هحترم هیات رییسه به بیان مسایل  ودرخواست های مربوط پرداختند که رییس محترم دانشگاه قول مساعدت دادند  تا در جهت  حل آنها اقدام شود.

همچنین رییس محترم دانشگاه با نمایندگان شورای صنفی دانشجویان دیدار صمیمی داشتند و دانشجویان نیز درخواست های خود را بیان نمودند وقرار شد بخش هایی که قابلیت اجرایی دارد پیگیری وحل شود و در مورد بخش های دیگر رایزنی های مربوط انجام شده وبه اطلاع دانشجویان رسانیده شود.

در پایان رییس محترم دانشگاه  بهمراه رییس دانشکده، معاون محترم آموزشی ،رییس  امور عمومی ومالی،رییس دفتر ریاست دانشگاه ومدیر روابط عمومی دانشگاه  از واحد های مختف دانشکده  ونیز خوابگاه دانشجویان وساختمان های مجاور زمین  5 هکتاری بازدید نمودند ودستورات لازمه را فرمودند.

احداث ساختمان دانشکده پرستاری فاطمه زهرا (س) شهرستان رامسر با پیگیری های دکتر عباس شمسعلی نیا رییس دانشکده به مرحله اجرایی رسید. این پروژه ملی بمدت ۷ سال روزانه بطور متوسط  ۳ الی چهار ساعت متناوب تلاش و پیگیری  شد تا پس از  دریافت تمام مجوزها و گذشتن از تنگنا های سخت و صعب العبور  کلنگ احداث دانشکده پرستاری فاطمه زهرا س شهرستان رامسر  در دهه مبارک فجر 21 بهمن 1400 به زمین خورد.

در راستای ارتقای  جایگاه  دانشکده پرستاری فاطمه زهرا س شهرستان رامسر در سالهای اخیر، رشد کمی و کیفی  فعالیت های پژوهشی از جمله تاسیس مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری که تنها مرکز تحقیقات پرستاری استان هست که  تا کنون ۷۴ طرح پژوهشی وبیش از ۳۰۰ مقاله پژوهشی در مجلات معتبر داخلی بین المللی حاصل کار این مرکز بوده،همچنین دریافت مجوز  چاپ مجله علمی سلامت وسالمندی خزر که تاکنون ۶ دوره مقاله منتشر نموده و وهمچنین  رشد کمی وکیفی آموزشی با انجام فعالیت هایی از جمله دریافت مجوز تاسیس رشته  پرستاری جراحی داخلی در مقطع ارشد وپذیرش دانشجو در این رشته در دو دوره ،جذب هیات علمی   با مرتبه استادیاری ، ارتقا سه نفر عضو هیات علمی به مرتبه دانشیاری تاکنون دانشجویان  زیادی در مقاطع کارشناسی وارشد از این  دانشکده  تحویل جامعه و بیمارستانها ومراکز بهداشتی درمانی داده است.

در راستای توسعه و تجهیز ساختمان جدید این دانشکده که  قدمت  ۵۰ ساله دارد و حدود ۴۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی وارشد  مشغول تحصیل دارد و تاکنون تعداد بسیار زیادی از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند که در مرتبه های بالای علمی ومدیریتی در سطح کشور مشغول هستند.

این مجموعه با اعتبار ۹۰ میلیارد تومانی و در زمینی پنج هکتاری با زیر بنای پنج هزار و سیصد متر مربع(5300) در دو طبقه ساخته میشود.  زمین اختصاص یافته برای ساخت آن در جوار خوابگاه دانشجویان قرار گرفته تا دسترسی آنان با مشکل مواجه نشده و در آینده امکان توسعه  فعالیت های آموزشی  در  رشته های تحصیلات تکمیلی ونیز مقاطع دیگر تحصیلی از جمله دکتری پرستاری در قالب یک مجموعه را داشته باشد.

دکتر مظفر پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در آیین کلنگ زنی این پروژه گفت: ۲۶ میلیارد تومان از اعتبار پیش بینی شده مربوط به فاز نخست است که تا کنون پنج میلیارد تومان پرداخت شده و اعتبار کلی این پروژه ۹۰ میلیارد تومان است که  فاز اول آن با اعتبار  اختصاص   یافته وتکمیلی  انشاالله در طول ۷ ماه به  به اتمام میرسد و فازهای بعدی نیز با داشتن ردیف بودجه هر ساله   بدلیل داشتن مجوز ماده ۲۳ ،وداشتن اعتبار ریالی شروع و  در مدت ۳ سال  به بهره برداری کامل خواهد رسید.