جلسه پرسش و پاسخ بمناسبت روز دانشجو

بمناسبت بزرگداشت 16 آذر روز  دانشجو  ومبارزه با استکبار و استعمار جهانی    نشست صمیمی و جلسه پرسش و پاسخ  وتربون آزاد با دانشجویان پسر در نمازخانه دانشکده و دانشجویان دختر در نمازخانه خوابگاه دانشجویان برگزار گردید .

این جلسه  با حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا ، معاون محترم آموزشی سرکار خانم دکتر غفاری ، مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشکده حضرت حجت الاسلام حاج آقا فرید ، رئیس امور اداری مالی  جناب آقای کیهانیان ، مسئول امور فرهنگی دانشجویی جناب آقای احمدزاده ، مسئول امور IT سرکار خانم کیهان ثانی و مسئول روابط عمومی و تدارکات جناب آقای سلیمان نژاد برگزار شد  در این نشت ها آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان  وتشکر از آنان برای شرکت در جلسه پرسش وپاسخ، در مورد اهمیت گرامیداشت این روز که شهادت سه تن از دانشجویان در اعتراض به سفر نیکسون ریس جمهور وقت آمریکا و واهمیت مطالبه گری واستکبار ستیزی  در دوره دانشجویی سخنانی ایراد نمودند وضمن تبیین این جلسات پرسش وپاسخ که در جهت حل سریع مشکلات دانشجویی می باشد به دانشجویان یاد آور شدند که وطیفه اصلی آنان کسب دانش ومهارت در جهت خدمت به نیازمندان جامعه می باشد. سپس  ضمن تشکر از  مسئولان بخش های مختلف حاضر در جمع  بخاطر حضور  و پاسخ گویی ،از دانشجویان درخواست نمودند که انتقادات وپیشنهادات خود را در مورد مسایل مختلف دانشکده اعلام نمایند. سپس به  سئوالات وابهامات و در خواست های موجود  توسط مسئول مربوطه پاسخ  داده شد.

در پایان ضمن پذیرایی ،به 28 نفر از دانشجویان حاضر در جمع به قید قرعه  و نیز 3 تیم برتر مسابقات ورزشی دختران جوایزی اهدا گردید . جلسه در نمازخانه دانشکده ساعت 15 و در نمازخانه خوابگاه ساعت 23 بپایان رسید.