بمناسبت روز دانشجو نشست صمیمی رییس ومسئولان واحدهای مختلف دانشکده پرستاری با جمعی از دانشجویان

بمناسبت روز دانشجو نشست صمیمی رییس  ومسئولان  واحدهای مختلف  دانشکده پرستاری با  جمعی از دانشجویان برگزار شد.

نشست صمیمی رئیس محترم دانشکده پرستاری رامسر دکتر عباس شمسعلی نیا با حضور معاون، مسئولان واحدهای زیر مجموعه دانشکده با جمعی از دانشجویان به مناسبت روز دانشجو در نمازخانه دانشکده پرستاری رامسر  انجام شد.

در این نشست که به شکل پرسش و پاسخ برگزار شد دانشجویان پرستاری و  بهداشت  عمومی  و کارشناسی ارشد داخلی جراحی و سالمندی در گفتگو  با دکترشمسعلی نیا  رییس دانشکده ومسئولان  واحدها  مشکلات  دانشجویی را به سمع  ایشان رساندند.
 پس از پاسخ مسئول مربوطه
رئیس دانشکده  عنوان کردند که  حداکثر تلاش را در جهت رفع  مسایل عنوان شده خواهند کرد.
 همچنین رییس دانشکده در سلف سرویس دانشکده حضور یافته و روز دانشجو  را تبریک گفته و نظر دانشجویان را در مورد خدمات مربوطه جویا شدند.