دیدار امام جمعه محترم رامسر با دانشجویان و رئیس و کارکنان دانشکده

حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا تقی پور امام جمعه محترم به همراه رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه و رئیس دفتر امام جمعه در تاریخ ۱۷/۹/۹۸ از ساعت ۱۳با جمعی از نمایندگان تشکل های دانشجویی و نمایندگان کلاس ها در اتاق ریاست دانشکده دیدار و گفتگو کردند . در این دیدار صمیمانه امام جمعه محترم آمادگی خود را جهت پاسخ دادن به سئوالات دانشجویان در هر زمینه در کرسی های آزاد اندیشی اعلام نمودند نمایندگان هر کدام از تشکل های دانشجویی نیز ضمن پرسیدن سئوالهای خود از امام جمعه ایده ها و نکته نظرهای خود را نیز بیان نمودند .

در ابتدای جلسه رییس محترم دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن عرض خیرمقدم به امام جمعه محترم ، هیأت همراه و تبریک روز دانشجو آمادگی دانشکده را جهت ایجاد تعامل صمیمانه بین دانشجویان ، دانشکده و امام جمعه اعلام  نمودند .