برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو و میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع)

به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو و ولادت امام حسن عسکری (ع) مراسمی در تاریخ ۱۳/۹/۹۸ از ساعت ۷ غروب در سالن مجموعه فرهنگی اردوگاه هفتم تیر با حضور دانشجویان ، اعضای هیات علمی ، کارکنان و آقای دکتر عزیزی روانشناس و کارشناس تربیتی صدا و سیمای کشور برگزار گردید .

در این مراسم آقای دکتر شمسعلی نیا رییس دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان عزیز، تبریک ولادت امام حسن عسکری(ع) و آقای عزیزی و تشکر ویژه از ایشان بابت چند سال همکاری با دانشکده یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر که در مبارزه با استکبار به شهادت رسیدند و نیز شهدای گرانقدر دفاع مقدس و مدافع حرم، شهدای دانشجو بیان نمودند که دانشجو باید تامل نماید که دانش جویی، جستن دانش فقط در حیطه علوم پزشکی نیست بلکه در حوزه های  علوم انسانی ( فرهنگی ، ارتباطی ) نیز باید دانش بجوید در ادامه توجه به اهداف عالیه ای که یک دانشجو باید داشته باشد را از جمله مسایل مهم دانستند که هر دانشجو باید در مورد آن تامل و تدبر نماید.

آقای دکتر عزیزی نیز در مورد مسایل مهمی که دانشجویان ممکن است با آن برخورد نمایند از جمله آسیب های اجتماعی صحبت کردند که مورد توجه ویژه دانشجویان قرار گرفت.

از جمله برنامه های دیگر مراسم تقدیر از برندگان مسابقه های فوتسال دانشجویان پسر و نیز دارت و بدمینتون دانشجویان دختر و نیز فعالان در حوزه نشریه دانشجویی بود که با تقدیم لوح تقدیر و هدایا همراه بود.

اجرای موسیقی زنده  سنتی ، برگزاری مسابقه علمی و سرگرمی بین دانشجویان از دیگر برنامه های این مراسم بود .

در پایان از دانشجویان با توزیع شام در سالن سلف سرویس مجموعه پذیرایی گردید.