برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در محل سالن مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری دانشکده برگزار گردید . این مراسم با حضور رئیس دانشکده و مسئولین واحدهای مختلف و دانشجویان کارشناسی پرستاری و کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی برگزار گردید. پس از تلاوت آیات روح نشین قرآن و اجرای سرود جمهوری اسلامی  در ابتدا آقای دکتر شمسعلی نیا رئیس محترم دانشکده ضمن عرض تبریک پذیرش دانشجویان و قبولی در دانشکده پرستاری رامسر، رسالت دانشجو را تحصیل علم و معرفت عنوان کردند و ضمن توضیح کوتاه مورد اهم وظایف مسئولین واحدها، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده ، انتظارات مجموعه را از دانشجویان نیز عنوان نموده و آمادگی همه کارکنان را جهت ارائه خدمت به دانشجویان با تمام توان اعلام نمودند ، در مقابل از دانشجویان درخواست نمودند که ضمن رعایت قوانین و مقررات و نظم ، برقراری ارتباط درست و اصولی را با بیمار ، کارکنان و هم کلاسی ها را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند . سپس هر یک از مسئولین ضمن معرفی خود به بیان وظایف خود به طور مختصر پرداختند . در پایان به سئوالات دانشجویان پاسخ داده شد و نیز هدیه و پذیرایی در نظر گرفته شده از طرف دانشگاه علوم پزشکی بابل به دانشجویان اهداء گردید.