جلسه جناب آقای دکتر قدیمی معاون محترم تحقیقات و فناوری و جناب آقای دکتر نجف زاده سرپرست محترم پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل با اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری در تاریخ ۲۳/۶/۹۸برگزار گردید. در این جلسه دکتر شمسعلی نیا رییس دانشکده ضمن خوشامدگویی به ایشان از مساعدت و همکاریهای معاون محترم تحقیقات و فناوری و سرپرست محترم پژوهشکده تشکر و قدردانی نمودند. آقای دکتر قدیمی نیز ضمن تشکر از پیشرفت های پژوهشی دانشکده در سال های اخیر (افزایش تعداد مقاله و طرح های پژوهشی و انتشار مجله) و توضیحات مبسوط مالی درخصوص مسائل مالی مربوط به امور پژوهش، آمادگی مجموعه معاونت را برای ارتقاء بیشتر فعالیت های پژوهشی دانشکده اعلام نمودند. آقای دکتر نجف زاده نیز توضیحات لازم را در مورد شرایط ارسال و نحوه بررسی طرح های پژوهشی را به اعضای شورای پژوهشی ایراد نمودند. در پایان نظرات و پیشنهادات اعضاء بیان گردید و پاسخ داده شد.