جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل به ریاست جناب آقای دکتر جلالی و حضور جناب آقای دکتر شریعتی نژاد نماینده محترم شهرستان رامسر، تنکابن و عباس آباد و جناب آقای آزاد فرماندار محترم رامسر و رئیس محترم شورای شهر جناب آقای صفاتی در دانشکده پرستاری رامسر برگزار گردید. در این جلسه که اعضاء هیأت رئیسه(دکتر جلالی رئیس دانشگاه، دکتر قدیمی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر امری معاون آموزشی، دکتر پورامیر معاون دانشجویی فرهنگی ودکتر زاهدپاشا معاون توسعه مدیریت منابع، دکتر دینی رییس دفتر ریاست دانشگاه و دکتر سیدی رییس اداره بازرسی و رسیدگی به عملکرد و پاسخگویی به شکایات ) نماینده محترم، فرماندار محترم، رئیس شورای شهر حضور داشتند. آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه از حمایت های نماینده محترم، فرماندار محترم ، شهردار محترم و اعضای شورای شهر و جناب آقای دکتر جلالی در پیشبرد اهداف دانشکده تشکر کردند.

رئیس دانشکده در ادامه به ارائه گزارش عملکرد یکساله پرداختند. سپس نیازهای دانشکده مطرح گردید که پس از تبادل نظر تصمیم های لازم گرفته شد از جانب رئیس محترم دانشگاه ابلاغ گردید.

یکی از موضوع های مهم، ساخت پروژه دانشکده در زمین 5 هکتاری دانشگاه بابل بود که پس از تبادل نظر های مهم، نماینده محترم، فرماندار و رئیس محترم شورا و رئیس دانشگاه قول مساعدت لازم برای پیگیری و به سرانجام رساندن آن را دادند. در ادامه رئیس محترم  دانشگاه ، معاون محترم آموزشی، معاون محترم تحقیقات و فن آوری، معاون محترم دانشجویی فرهنگی و معاون محترم توسعه مدیریت منابع از بخش های مختلف دانشکده در زمین 5 هکتاری دانشگاه و خوابگاه بازدید بعمل آوردند و راهکارهای لازم برای پیشبرد امور توسط مسئولین داده شد.