بمناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و مادر مراسمی در دانشکده پرستاری رامسر ....

بمناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن  و مادر مراسمی در روز سه شنبه از ساعت 30/19-30/22 در محل سالن ورزشی دانشکده برگزار گردید. این جشن که با همکاری تشکل های دانشجویی(بسیج، انجمن اسلامی، هلال احمر) و با حضور بانوان بازنشسته دانشکده برگزار گردید، برنامه های متنوعی اجرا گردید.

در این مراسم ابتدا آقای دکتر شمسعلی نیا رئیس دانشکده با عرض خیرمقدم به حاضرین، بویژه از حضور بانوان بازنشسته و بطور ویژه تر از حضور خانم عبدالعلیان اولین رئیس دانشکده بعد از انقلاب و نیز خانم عصری از روسای برجسته سابق دیگر تقدیر و تشکر نمودند. و به دانشجویان توصیه نمودند که همواره تکریم مادران را در زندگی حفظ کنند و به خودشناسی که مقدمه خداشناسی است توجه ویژه داشته باشند، در این صورت است که می توانند به اهداف عالی دست پیدا کنند و تقدیر از مادران را هیچگاه فراموش نخواهند کرد.

در پایان این مراسم به دانشجویان برگزیده مسابقات، افرادی که نام فاطمه زهرا داشتند هدایایی اهداء گردید.

از نکات برجسته مراسم حضور دو رییس بازنشسته دانشکده سرکار خانم معصومه عبدالعلیان و معصومه عصری و نیز 5 نفر دیگر از بازنشستگان بود که با تقدیم لوح از ایشان تقدیر بعمل آمد.