جلسه مشترک ریاست محترم دانشکده با نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر شریعت نژاد

جلسه مشترک ریاست محترم دانشکده  با نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر شریعت نژاد

جلسه مشترک ریاست محترم دانشکده پرستاری فاطمه زهرا(س) با نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر شریعت نژاد، جناب آقای نجفی از خیرین شهرستان، آقای دکتر بهرامی از فعالین محترم در حوزه بهداشت درمان، آقای فیلی از شورای شهر رامسر و تعدادی از مدیران دانشکده پرستاری در اتاق ریاست دانشکده تشکیل شد. در این جلسه ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خوش آمدگویی و تشکر از زحمات نماینده محترم شهرستان، دکتر بهرامی و سایر مسئولین، شرح مختصری از وضعیت پیگیری ساخت پروژه دانشکده پرستاری ارائه نمودند، سپس بحث و تبادل نظر بعمل آمد و راهکارهای لازم برای اجرایی شدن این پروژه ارائه گردید. در پایان از زمین 5 هکتاری دانشکده پرستاری واقع در پشت آموزش و پرورش بازدید بعمل آمد.