برگزاری مراسم روز پرستار

روز پرستار با همکاری سازمان نظام پرستاری رامسر و بیمارستان امام سجاد(ع) از ساعت 11-8 شب تاریخ97/10/22 در رامسر برگزار گردید.

این مراسم با حضور جناب آقای آزاد فرماندار محترم رامسر و حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رضایی امام جمعه محترم رامسر، پرستاران برگزیده و نیز جامعه پرستاری شهرستان همراه خانواده ­ی ایشان برگزار گردید. در پایان به پرستاران برگزیده بیمارستان و نظام پرستاری از جمله آقای دکتر شمسعلی نیا رییس دانشکده  لوح تقدیر اهداء گردید.

لازم به ذکر است مراسم روز پرستار کشوری نیز صبح روز 1397/10/22 در تهران با حضور سرپرست وزارت بهداشت، معاون پرستاری، رئیس کل نظام پرستاری، پرستاران نمونه کشوری و مدیران پرستاری استان برگزار گردید. در پایان به پرستاران نمونه کشوری از جمله آقای دکتر شمسعلی نیا رییس دانشکده نیز بعنوان پرستار نمونه از سازمان نظام پرستاری کشوری لوح تقدیر اهداء گردید.