جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان

به مناسبت روز دانشجو جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان پسر در نمازخانه از ساعت 15-13 و در خوابگاه دختران از ساعت 8 الی 10 شب با حضور رئیس دانشکده آقای دکتر شمسعلی نیا و مدیران واحدها خانم دکتر غفاری معاون آموزشی ، مسئول تحصیلات تکمیلی و رئیس مرکز تحقیقات پرستاری ، آقای کیهانیان رئیس امور اداری مالی و مسئول حراست ،خانم قاسم شریفی مسئول امور دانشجویی فرهنگی،آقای مهندس یوسفی با تخصص IT، خانم کیهان ثانی مسئول IT ، خانم مشایی مسئول خوابگاه ، آقای سلیمان نژاد مسئول کارپردازی ، نقلیه و روابط عمومی برگزار گردید . در این جلسه به سئوالات و انتقادهای دانشجویان پاسخ داده شد و پیشنهادات جهت بهبود وضعیت به واحدهای مختلف داده شد . در پایان جلسه خوابگاه بین دانشجویان دختر مسابقه آشپزی برگزار گردید و 7 نفر برگزیده شدند که جوایزی اهداء خواهد شد .