برگزاری مراسم بزرگداشت روز بهداشت و جوان

مراسم جشن روز جهانی بهداشت ، هفته سلامت و روز جوان توسط انجمن اسلامی و بسیح دانشجویی دانشکده و با حضور آقای جعفری مسئول بسیج دانش آموزی استان و آقای علیپور مسئول بسیج دانشجویی سپاه و رئیس و معاون آموزشی دانشکده از ساعت 9 شب مورخ هفتم اردیبهشت سال نود و هفت در سالن ورزشی دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم رئیس دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا با عرض تبریک اعیاد شعبانیه و تولد حضرت علی اکبر و روز جوان و تبریک پیشاپیش میلاد حضرت صاحب الزمان به اهمیت رشته بهداشت و نیز نقش دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته اشاره کردند و از دانشجویان خواستند که درهر شرایطی با رفتار خوب و پسندیده نیازهای مددجویان خود را بر طرف سازند، ایشان همچنین به اهمیت پیشگیری با توجه به شیوع روزافزون بیماریهای مزمن خصوصا" سرطان و اعتیاد تأکید نمودند .

در ادامه آقای جعفری سخنانی در خصوص روزجوان و اهمیت دستیابی اهداف صحبت نمودند . لازم بذکر است برنامه های شاد و نیز مسابقه بین دانشجویان برگزار گردید و به برندگان مسابقه جوایزی اهداء گردید .