همایش مهارتهای زندگی و مشاوره قبل از ازدواج

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام شامخ مادر ، همایش مهارت در زندگی و مشاوره قبل از ازدواج با هماهنگی کمیته بانوان و خانواده فرمانداری و کمیته بانوان و خانواده دانشکده از ساعت 20/30 الی 23 مورخ 14/12/96 با حضور آقای دکتر عزیزی استاد دانشگاه و روانشناس ، ریاست محترم دانشکده ، مدیران ، همکاران و دانشجویان در سالن ورزشی خوابگاه دختران برگزار گردید .

در این همایش پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ، ابتدا ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به مهمانان و حضار گرامی از همکاری کمیته بانوان و کلیه دست اندر کاران برای برگزاری این همایش تشکر نمودند. و به دانشجویان یادآور شدند که این مناسبت فرصت بسیار مناسبی برای تقدیر و تشکر از مادران خود می باشد ،با ذکر این نکته که بهشت زیر پای مادران است از دانشجویان خواستند که زندگی حضرت زهرا (س) را الگوی زندگی خود قرار دهند . در ادامه آقای دکتر عزیزی مطالب بسیار مفید و کاربردی در زمینه مهارتهای زندگی و ازدواج را بیان نمودند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و در پایان ضمن پذیرایی به 13 نفر از دانشجویانی که نام مبارک فاطمه را داشتند جوایزی اهداء گردید .