نشست معاونت محترم فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای دکتر پور امیر و هیأت همراه با ریاست محترم و دبیران تشکل ها و شورای صنفی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر

نشست معاونت محترم  فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای دکتر پور امیر و هیأت همراه با ریاست محترم و دبیران تشکل ها و شورای صنفی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر

در این جلسه ابتدا ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا ضمن عرض خیرمقدم خدمت جناب آقای دکتر پور امیر و هیأت همراه بخشی از عملکردهای حوزه مدیریتی شان را ارائه نمودند. سپس دبیران تشکل ها ضمن تقدیر و تشکر از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بابل بابت حضور در دانشکده در ابتدای فعالیت خود به ادامه عملکردها و دقدقه های صنفی و فرهنگی پرداختند و از تلاش ها و مساعدت های ریاست محترم و دیگر مسئولین دانشکده که در اجرای برنامه های مصوب فرهنگی و دانشجویی بصورت تمام وقت همکاری لازم را داشتند تشکر نمودند . در پایان جناب آقای دکتر پورامیر و مدیران همراه از قسمت های مختلف آموزشی ، اداری و خوابگاه دانشکده بازدید بعمل آوردند.