پیام رییس دانشکده آقای دکتر شمسعلی نیا بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ بِهِ نَسْتَعِینَ إِنَّهُ خَیْرٌ نَاصِرٍ وَ مُعِینَ»

دانشجویی همراه با جستجو گری برای علم و دانش و معرفت افزایی است.  شروع دانشگاه دوره گذرا از دانش آموزی به دانشجویی است، یعنی جستجو و کاوش برای یادگیری علم جدید، یعنی سعی و تلاش در جهت شناخت بیشتر، یعنی داشتن انگیزه برای ارتقاء سطح درک و فهم محیط اطراف، تعاملات، رفتارها و به تبع آن آراسته شدن به اخلاق نیکو، رفتار شایسته و عالم شدن به عمل است.

در سوره مبارکه مجادله آمده است"خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی که علم به آنان داده شده  درجات عظیمی می بخشد"

رشته های پرستاری و بهداشت به جهت خدمت رسانی به انسانهای نیازمند و اکثرا دردمند نقش ویژه تری در بین رشته ها دارند، برطرف کردن نیازهای انسان دردمند در نزد خداوند متعال درجات عظیم تری دارد که انشاالله نصیب همه شما دانشجویان عزیز شود.

امیدوارم در دوره تحصیل در این دانشکده بتوانیم با حداکثر تلاش با برطرف کردن نیازهای شما دانشجویان گرامی، انگیزه جستجوگری و علم اندوزی و معرفت افزایی را در شما افزایش دهیم.

با آرزوی موفقیت و بهر وزی و شادکامی برای همه دانشجویان و اساتید در عرصه علم و دانش

دکتر عباس شمسعلی نیا

رییس دانشکده