دیدار جناب آقای دکتر ربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل وهیات ریسه دانشگاه

دیدار جناب آقای دکتر ربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل  وهیات ریسه دانشگاه (دکتر حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی،دکترمقدم نیا معاون تحقیقات وفن آوری اطلاعات،دکتر نیک بخش معاون آموزشی،دکتر اشرفیان معاون بهداشتی،دکتر رضا زاده معاون غذا ودارو،اصغری مدیر حراست ،دکتر هاشمی ریس دفتر ریاست) ازاد فرماندار رامسر،دکتر حلاجیان ریس شورای شهر رامسر،دکتر بهرامی دبیر کمیته سلامت ودرمان فرمانداری از دانشکده  پرستاری رامسر وافتتاح  طرح های توسعه  فضای آموزشی پژوهشی .اداری دانشگاه  انجام شد.

در این دیدار دکتر شمسعلی نیا رئیس دانشکده پرستاری رامسر ضمن عرض خیر مقدم به دکتر ربیعی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل و اعضاء محترم هیأت رئیسه، آقای آزاد فرماندار محترم، آقای دکتر حلاجیان رئیس شورای شهر رامسر و آقای دکتر بهرامی دبیر محترم کمیته سلامت و درمان فرمانداری رامسر با تشکر از حمایتهای بی شایبه ریاست محترم دانشگاه و معاونان محترم ایشان که موجب توسعه و ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی  واداری دانشکده شد, وهمچنین از  تلاش های شبانه روزی  همکاران دانشکده  که  به واقع جای تقدیر وتشکر فراوان  دارد، به ارائه عملکرد  شاخص دانشکده از زمان تصدی به  این مسئولیت پرداختند. ایشان  به ذکر این نکته پرداختند که اگر نبود کار جهادی تعدادی از همکاران  توسعه وارتقاء کمی وکیفی آموزش وپژوهشی محقق نمی شد .

سپس آقای آزاد فرماندار محترم رامسر ضمن عرض  خیر مقدم و تشکر از ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی  بابل به جهت حضور در شهرستان رامسر از حمایتهای ایشان در جهت توسعه آموزش و پژوهش دانشکده تشکر کردند و برای  هرگونه همکاری با دانشگاه  علوم  پزشکی بابل در زمینه های مختلف اعلام امادگی کردند. ایشان در ادامه از عملکردهای بسیار بارز و شاخص دانشکده در دولت تدبیر وامید اظهار رضایت کردند و ضمن رضایت از این عملکردها درخواست نمودند  که  خلاصه این عملکرددر شورای اداری شهرستان  رامسربعنوان عملکرد نمونه ارائه گردد. همچنین ایشان اظهار نمودند که این دانشکده پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به دانشکده پیراپزشکی جهت جذب دانشجویان سایر رشته های پیراپزشکی دارد.

در ادامه جناب آقای دکتر ربیعی ضمن تشکر از فرماندار محترم و جناب آقای دکتر بهرامی تلاشگر درعرصه بهداشت و درمان رامسر و ریاست محترم شورای شهر رامسر از فعالیتهای مهم و موثر و در خور توجه و شایسته  ریاست دانشکده و سایر مدیران و کارکنان تشکر نمودند و دانشکده پرستاری را بعنوان دانشکده شاخص دانشگاه علوم پزشکی بابل نام بردند و فرمودند که پیشرفت های  آموزشی و پژوهشی و توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی  این دانشکده کاملا مشهود می باشد، و خطاب به فرماندار محترم و شورای شهر فرمودند همانند  قبل تلاش دانشگاه بابل در جهت پیشرفت همه جانبه دانشکده پرستاری رامسر خواهد بود و اظهار امیدواری کردند که پروژه ساخت دانشکده در زمین مربوطه درآینده محقق شود و در این زمینه از نماینده محترم  مردم شهرستان جناب آقای دکتر شریعت  نژاد  و سایر مسئولین درخواست نمودند که به سهم خود پیگیری های لازم  رابعمل آورند و دانشگاه بابل نیز این طرح را در طرح های کلان سال آینده برای دریافت بودجه قرار خواهد داد.جناب آقای دکتر بهرامی  و دکتر حلاجیان نیز ضمن تقدیر فراوان از فعالیتهای چشمگیر  ومشهود دانشکده پرستاری در جهت  ارتقاء کیفیت  وکمیت آموزشی و پژوهشی حمایت های همه جانبه خود را از  در جهت  تحقق ساخت   پروژه دانشکده اعلام نمودند.

در این دیدار ساختمان جدید آموزشی پژوهشی دانشکده به وسعت 450 متر مربع در سه طبقه توسط فرماندار و ریاست محترم دانشگاه افتتاح گردید  که مورد بهره بهره برداری  قرار خواهد گرفت. سپس  از دو ساختمان  ساخته شده ودر آستانه بهره برداری   جهت اسکان اساتید مدعو ونیز از بخش های مختلف خوابگاه دانشجویان دختر بازدید بعمل آمداز  فعالیت  های مربوطه  در این بخش ها توسط فرماندار وریس دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر وتشکر شد.