آیین نامه اجرایی دانشجویان جدیدالورود

دانشجوی گرامی جناب آقای / سرکار خانم

به استناد مواد 85 و 88 قانون برنامه چهارم توسعه و به منظور  ارتقاء مستمر کیفیت خدمات سلامت، تعالی عملکرد خدمات آموزشی و بالینی، افزایش بهره وری و حفظ حریم شخصی و کرامت انسانی، رعایت موازین و ضوابط عرفی  و اجتماعی، حفظ سلامت ایمنی دانشجویان، ایجاد تصویر مثبت از اخلاق حرفه ای، افزایش ضریب امنیت فردی و شغلی دانشجویان و شناسایی سریع آنان در محیط کار، استانداردهای پوشش افراد در موسسات پزشکی و ضوابط مرتبط با آن به شرح ذیل می باشد:

آیین نامه اجرایی «پوشش عمومی و حرفه ای » دانشجویان در محیط های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

پوشش دانشجویان دختر و پسر دانشگاه و واحدهای تابعه در هنگام ورود به مراکز آموزشی باید دارای ویژگی های زیر باشد:

1-لباس دانشجویان پسر باید ساده و متعارف ، مرتب و مناسب باشد. (عدم استفاده از لباسهای تنگ، بدن نما، زننده، دارای عبارات مبتذل، آستین کوتاه تر از سه ربع و شلوارهای جین فاق کوتاه، پاره و ریش ریش و غیر متعارف)

2- دختران دانشجو باید از مقنعه های بلند، مانتو و شلوار استفاده کنند و حجاب اسلامی مناسب با ضوابط شرعی را رعایت نمایند. از پوشیدن مانتوهای نامناسب و کوتاه، بالای زانو، تنگ و برش غیر متعارف (سارافون و تونیک) و جلو باز وشلوارهای بالاتر از مچ خودداری گردد.

3- جوراب باید متناسب باشد، کفش ها باید راحت، تمیز، جلو بسته با پنجه و پاشنه پهن باشد و هنگاه راه رفتن صدا ندهد. در ضمن از پوشیدن دمپایی در محیط های آموزشی خودداری شود.

4- استفاده از تی شرت و لباس های ورزشی حاوی تصاویر و نوشته های نامناسب با عرف پرهیز شود.

5- در محیط های آموزشی از به کار بردن وسایل آرایشی و زیور آلات مانند دست بند، گردن بند، النگو، انگشتر (به جز حلقه ازدواج) و عطرهای تند و حساسیت زا خودداری شود.

6- ناخن ها باید کوتاه، بدون لاک باشد و استفاده از ناخن های مصنوعی ممنوع می باشد.

7- دانشجویان پسر نباید موهای خود را به صورت غیرمتعارف و بلندتر از حد معمول نگاه دارند.

8- لباس فرم باید متناسب با حرفه و در رده های مختلف متحدالشکل باشد.

9- روپوش بیمارستان باید سفید، سالم، تمیز، دکمه ها بسته، اتوکشیده، گشاد و حداقل تا زانو با ضخامت مناسب باشد به نحوی که لباس زیر روپوش قابل رویت نباشد. شلوار نباید تنگ، چسبان، کشی یا کوتاه (بالاتر از مچ) باشد.

10- الصاق کارت شناسایی عکس دار، حاوی نام خانوادگی کامل و حرف اول نام، سمت فرد و محل خدمت در جلوی لباس به نحوی که به راحتی از فاصله دو متری قابل خواندن باشد الزامی است.

11- استعمال انواع دخانیات در محیطهای آموزشی و بالینی ممنوع است.

12- هر گونه تصویربرداری، فیلم برداری و ضبط صدا از بیمار با استفاده از تلفن همراه و غیره بدون اجازه کتبی بیمار ممنوع است.

13- در زمان حضور در کلاس های درس، سالن کنفرانس، کتابخانه ها و ... تلفن های همراه باید خاموش باشند.

14- از جویدن آدامس در کلاس های درس، سالن کنفرانس و در حضور اساتید پرهیز شود.

15- رعایت ادب و اخلاق حرفه ای به ویژه فروتنی و برخورد مناسب با اساتید، همکاران، بیماران و ... الزامی است.

16- در صورت عدم رعایت قوانین و مقررات فوق دو هفته پس از ابلاغ عمومی، عواقب ناشی از آن متوجه آن دانشجو می باشد.

معاونت آموزشی                                               معاونت دانشجویی و فرهنگی