تقدیر از سرکار خانم نسرین نوابی عضو هیات علمی دانشکده به جهت بازنشستگی

طی مراسمی باحضور اعضای هیات علمی و اساتید و کارکنان دانشکده از 32 سال خدمت صادقانه و دلسوزانه خانم نسرین نوابی تقدیر و تشکر بعمل آمد. رییس دانشکده آقای دکتر شمسعلی نیا در این مراسم بازنشستگی را کمال فرزانگی و فرهیختگی دانستند و فرمودند خانم نوابی در جایگاههای مختلف، آموزش نظری، بالینی، معاون آموزشی، مدیر گروه اطفال و مسئول EDO و پژوهش دانشکده و نیز ساخت نرم افزارهای آموزشی برای پرستاری و کسب مقام های اول در جشنواره های شهید مطهری خوش درخشیدند. ایشان همچنین از زحمات سرکار خانم جهانشاهی، خانم نصیری و خانم مسگرانکریمی که در سالهای اخیر بازنشسته شدند تشکر کردند.

در پایان لوح تقدیر با امضای رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای دکتر مظفرپور و سرکار خانم دکتر خفری مشاور رییس دانشگاه و در امور بانوان و خانواده دانشگاه و نیز لوح تقدیر رییس دانشکده جناب آقای دکتر شمسعلی نیا و نیز هدایایی که توسط اعضا هیات علمی، اساتید و کارکنان تهیه شده بود به ایشان اهداء گردید.