تجلیل از کارمندان نمونه دانشکده

به مناسبت هفته دولت و روز کارمند طی مراسمی از کارمندان نمونه دانشکده تجلیل بعمل آمد.

دراین مراسم که در اتاق ریاست محترم دانشکده تشکیل شده است، آقای دکتر شمسعلی نیا ریاست محترم دانشکده ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعیدالله حسین (ع) و یاران با وفایش و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک روز کارمند، مهمترین اصل در دوره کاری هر کارمند را خودارزیابی، با ترازوی وجدان خود دانستند و عنوان کردند هر کارمندی که در پایان روز در پیش وجدان، خویش را در بوته نقد قرار دهد و بخواهد نقاط قوت را قوی تر و نقاط ضعف خود را بپوشاند و قوی نماید ،می تواند خدمتی شایسته را به ارباب رجوع خود ارایه نماید . ایشان در ادامه با اشاره به آیه
 الا بذکراله تطمئن القلوب ( همانا با یاد خدا دلها آرام می گردد) عنوان کردند که در شرایط سخت فعلی توکل به خدا ، یاری خواستن از او و مثبت گرایی کمک می کند تا دوران با آسیب کمتری به روح و روان جسم سپری گردد.ایشان از همکاری خوب و صمیمانه تمام همکاران و مشارکت بهینه در فعالیت ها تشکر و قدردانی کردند.

سپس آقای کیهانیان رئیس امور اداری مالی از مشارکت موثر همکاران تشکر کردند و سایر همکاران نیز بیاناتی در روز کارمند داشتند. در پایان با اهداء لوح از نمونه های دانشکده در شهرستان تقدیر و تشکر بعمل آمد.