دیدار فرماندار ، فرمانده نیروی انتظامی ، فرمانده سپاه و نماینده شهردار و شورای شهر و بسیج خواهران از دانشکده به مناسبت روز پرستار

بمناسبت روز پرستار دیدار فرماندار ، فرمانده نیروی انتظامی ، فرمانده سپاه ناحیه رامسر ، نماینده امور بانوان و نماینده شهردار ، مسئول بسیج خواهران سپاه و جمعی از مسئولین از دانشکده پرستاری .

ابتدا جناب آقای دکتر شمسعلی نیا رئیس محترم دانشکده ضمن عرض خیرمقدم  از مساعدت و همکاری های جناب آقای آزاد فرماندار محترم ، جناب آقای سرهنگ خمسه فرمانده محترم سپاه و جناب آقای سرهنگ قیصری فرمانده محترم نیروی انتظامی و سایر همراهان تقدیر و تشکر نمودند و به مربیان عملکردهای شاخص دانشکده پرداختند.

سپس آقای آزاد ضمن عرض تبریک روز پرستار ، از توانمندیهای بالای دانشکده و عملکردهای موفق رییس و مجموعه همکاران تقدیر و تشکر بعمل آوردند.