برگزاری سمینار دانشجویی مخاطرات مصرف گل و متاآمفتامین ها

سمینار دانشجویی آسیب های اجتماعی با تأکید بر اعتیاد به گل و متاآمفتامین ها توسط کمیته علمی دانشکده با همکاری کانون هلال احمر دانشجویی در ساعت ۱۶روز چهارشنبه ۴/۱۰/۹۸  با حضور پرشور دانشجویان ترم های مختلف رشته های پرستاری و بهداشت برگزار گردید . در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر شمسعلی نیا رییس محترم دانشکده ضمن تشکر از خانم نوابی هماهنگ کننده و راهنمای دانشجویان ، از زحمات دبیران کمیته آقای زارع و خانم دودابی نژاد و نیز دبیر کانون دانشجویی هلال احمر آقای لهراسبی و نیز اعضای محترم این تشکل ها تقدیر و تشکر نمودند . در ادامه به اهمیت آگاهی دانشجویان از پیامدهای بسیار خطرناک استفاده از مواد مخدر و گل و متاآمفتامین ها اشاره نموده و از دانشجویان درخواست نمودند که ضمن کسب آگاهیهای لازم ، آن را به دیگران نیز منتقل کنند.  در پایان از دانشجویان پذیرایی بعمل آمد.