صفحه نخست

برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی دانشکده پرستاری در نمایشگاه دستاوردهای ادارات به مناسبت دهه فجر

دستاوردهای علمی اعضا هیئت علمی این دانشکده در دهه فجر درمکان مصلی شهرستان رامسر ازتاریخ 14/11/95لغایت 17/11/95  بمدت سه روز  در غرفه مخصوص  به نمایش گذاشته شد. این غرفه به همت وتلاش سرکار خانم نوابی عضو محترم هیات علمی ومسئوول پژوهش و Edoدانشکده با همکاری ریاست دانشکده،معاونت آموزشی،ریاست  اموراداری  ومالی ومسئول روابط عمومی؛مسئوول خدمات ،دانشجویان وسایر همکاران محترم برگزار گردید.

در اولین روز نمایشگاه جناب آقای آزاد فرماندار محترم رامسر،فرمانده محترم سپاه و سایر مدیران ادارات شهرستان از غرفه بازدید نمودند واز فعالیت های دانشکده تقدیر وتشکر نمودند.

این نمایشگاه برای شناساندن جایگاه دانشکده در تولید علم  وتربیت دانشجویان  پرستاری وبهداشت بسیار موثر بود.

در این نمایشگاه موارد زیر  در معرض دید بازدید کنندگان گذاشته شد.

1-نمایش دوپاورپوینت از فعالیت های دانشجویی ومراسم های دانشکده در این زمینه

2-ارائه نرم افزار های آموزشی/فیلم آموزشی

3- نمایش 18   جلد کتاب تالیفی وترجمه  همکاران هیئت علمی این دانشکده.

4-ارائه خلاصه مقالات چاپ شده همکاران درمجلات  داخلی وخارجی در طی سال های 1385 تا 1395 .

5- نمایش مجموعه خلاصه مقالات ارائه شده درهمایش های اجرا شده دردانشکده .

6-ارائه پمفلت درباره ایدز برای عموم مردم( دویست عدد).

7-نمایش مولاژ اندام انسان هراه با توضیح توسط همکاران

این نمایشگاه بصورت صبح وعصر با مدیریت خانم نوابی و به توسط همکاران خانم حدادی؛خانم عینی پور وخانم سلطانی اداره گردید که  ریاست دانشکده آقای دکتر شمسعلی نیا از سرکار خانم نوابی وسایر دست اندرکاران تقدیر وتشکر نمودند.

گروه خبر:               تعداد

سال نو بر کلیه همکاران محترم هیات علمی، همکاران محترم ودانشجویان محترم مبارک باد